Om ossVi hade en vision om ett varumärke som inte bara omfamnar skönheten i handgjorda föremål utan också står som förespråkare för användningen av miljövänliga material. Varje skapelse är ett vittnesmål om vårt åtagande för hållbarhet, där stil förenas med ett medvetet tillvägagångssätt gentemot miljön. 

I hjärtat av Arbetsmyran finns en kärlek till det hållbara – ett engagemang för att producera accessoarer och heminredning som inte bara utmärker sig genom sin charm utan också bidrar till en mer miljömedveten livsstil. Välkommen till Arbetsmyran – en fristad för handgjorda skapelser som vuxit fram ur passion och hängivenhet. Det som började som en hobby har utvecklats till en oas, där kärleken till hållbara material, mode, accessoarer och heminredning förenas.

Arbetsmyran återspeglar den flitiga andan bakom varje handgjord produkt. Resan började som ett personligt projekt, drivet av en fascination för konsten att virka och önskan att skapa unika och hållbara produkter.När vår kollektion fortsätter att växa, bjuder vi in dig att utforska historien bakom varje stycke. Från mysiga accessoarer till stilren heminredning är varje skapelse en reflektion av vårt engagemang för kvalitativt hantverk och hållbar mode. 

Tack för att du är en del av vår resa. Vi ser fram emot att dela vår passion för hållbarhet med dig, med ett handgjort skapande åt gången.