FAQ

1. Hur gör jag en beställning?

För att genomföra en beställning, bläddra igenom webbshopen och välj önskad produkt. Välj den önskade färgen och eventuella andra anpassningsalternativ som finns tillgängliga. Lägg till produkten i kundvagnen och gå vidare till kassan. Följ instruktionerna för att ange din leveransadress och betalningsinformation. När beställningen är bekräftad kommer vi börja tillverka din specialbeställda produkt.

2. Kan jag beställa en specialdesignad produkt?

Om du har en specifik förfrågan kan du kontakta oss via e-post på info@arbetsmyran.com och beskriva din önskade specialdesign. Vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla din begäran.

3. Vad är den uppskattade leveranstiden för min beställning?

Eftersom varje produkt är specialtillverkad efter beställning, är vår uppskattade leveranstid vanligtvis cirka 5-7 arbetsdagar. Vänligen observera att denna tid endast gäller själva frakten och inkluderar inte tiden för att handtillverka produkterna. Vi strävar alltid efter att slutföra och skicka din beställning så snabbt som möjligt, samtidigt som vi håller högsta kvalitet. Vi ber om din förståelse för den handgjorda processen och tackar för ditt tålamod, särskilt under perioder med hög efterfrågan när det kan ta lite längre tid.

4. Vilka är fraktalternativen och kostnaderna?

Vi erbjuder följande fraktalternativ och kostnader för leverans:

Inom Sverige:

 • Upphämtning (kostnadsfritt)
 • Spårbar leverans med PostNord:
  • För order upp till 1 kg: 74 kr
  • För order på 1-2 kg: 109 kr
  • För order på 2-3 kg: 122 kr
  • För order på 3-5 kg: 149 kr
  • För order på 5-10 kg: 200 kr

Till Danmark:

 • Spårbar leverans med PostNord:
  • För paket upp till 1 kg: 199 kr
  • För paket på 1-2 kg: 275 kr
  • För paket på 2-3 kg: 354 kr
  • För paket på 3-4 kg: 392 kr
  • För paket på 4-5 kg: 430 kr

Observera att dessa kostnader kan variera beroende på vikt och destination. De exakta fraktkostnaderna visas under betalningsprocessen när du slutför din beställning.

5. Vad är er returpolicy?

Eftersom produkten är speciellt anpassade efter kunden accepterar vi inte returer eller återbetalningar om inte varan är defekt eller skadad vid leverans. Om du upplever några problem med din beställning, vänligen kontakta oss via mail så hjälper vi dig gärna.

6. Hur kan jag kontakta kundsupport?

För eventuella frågor, bekymmer eller hjälp, kontakta oss via info@arbetsmyran.com. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar snabbt och ge bästa möjliga hjälp.

7. Varför har jag inte fått min orderbekräftelse?

Ibland kan orderbekräftelsen hamna i skräpposten i din e-postinkorg. Vi rekommenderar att du kontrollerar både inkorgen och skräpposten om du inte har fått din orderbekräftelse inom rimlig tid efter att du har slutfört din beställning. Om du inte hittar orderbekräftelsen, vänligen kontakta oss så kan vi skicka den igen.

8. Går produkterna att tvätta?

Vi rekommenderar att handtvätta dina virkade produkter i 30°C med liknande färger. Detta hjälper till att bevara färgerna och kvaliteten på dina produkter. Efter tvätt, låt dem torka liggande för att behålla deras form och struktur på bästa sätt.

Tack för ditt intresse för webbshopen. Vi ser fram emot att ge dig en positiv och personlig köpupplevelse.