Allmänna villkor

 1. Tillämplighet

  1.1 Dessa allmänna villkor reglerar avtalet mellan dig som konsument och Arbetsmyran, den enskilda firman som driver denna webbshop, när du gör ett köp av specialbeställda virkade produkter från webbplatsen.

  1.2 Genom att använda och handla på vår webbshop godkänner du och samtycker till att vara bunden av dessa allmänna villkor.

 2. Beställningar och Specialbeställningar

  2.1 När du beställer en specialbeställd produkt ger vi dig möjlighet att välja färg och andra specifika anpassningar för produkten.

  2.2 Specialbeställda produkter är unika och tillverkas enbart för dig baserat på dina val. På grund av detta kan vi inte erbjuda ångerrätt eller returer för specialbeställda produkter, så se till att dubbelkolla dina val innan du slutför beställningen.

  2.3 Vi förbehåller oss rätten att neka en specialbeställning om vi anser att den inte kan utföras eller om det finns andra rimliga skäl att inte acceptera beställningen.

 3. Produkter och Beskrivningar

  3.1 Vi strävar efter att ge korrekta och tydliga beskrivningar av våra virkade produkter. Dock kan färgåtergivningen variera beroende på din bildskärm och vi kan inte garantera att produkternas utseende exakt återspeglar verkligheten.

  3.2 Eventuella mått och storlekar som anges är ungefärliga och kan variera något.

  3.3 Vi förbehåller oss rätten att ändra produktutbudet och priserna utan förbehåll.

 4. Priser och Betalning

  4.1 Alla priser i webbshopen anges i den valuta som anges vid utcheckningen.

  4.2 Betalning kan göras via de betalningsmetoder som anges i webbshopens kassafunktion. Du ansvarar för att tillhandahålla korrekt och fullständig betalningsinformation.

  4.3 Vi förbehåller oss rätten att ändra priset på specialbeställda produkter om det finns rimliga skäl, t.ex. om materialkostnaderna ökar väsentligt.

 5. Leverans och Frakt

  5.1 Vi strävar efter att behandla och skicka din specialbeställning så snart som möjligt. Leveranstiden kan variera beroende på produktens komplexitet och andra faktorer utanför vår kontroll.

  5.2 Fraktkostnader tillkommer och kan variera beroende på leveransadress och valt fraktsätt. Dessa kostnader anges tydligt vid utcheckningen.

  5.3 Risken för förlorade eller skadade specialbeställda produkter övergår till dig vid leverans.

 6. Reklamationer och Garanti

  6.1 Vi strävar efter att tillverka produkter av hög kvalitet och vara noga med detaljerna.

  6.2 Om du upptäcker fel eller brister i de mottagna specialbeställda produkterna, vänligen kontakta oss omedelbart för att diskutera eventuella reklamationer eller åtgärder.

  6.3 Vi kan erbjuda garanti på våra specialbeställda produkter, beroende på produktens natur och förutsatt att eventuella specifika garantivillkor anges vid köpet.

 7. Ansvarsbegränsning

  7.1 Vår totala ansvarsskyldighet gentemot dig som konsument är begränsad till det belopp du har betalat för de aktuella produkterna.

  7.2 Vi ansvarar inte för eventuella indirekta skador eller förluster som kan uppstå i samband med din användning av vår webbshop eller produkterna.

 8. Force Majeure

  8.1 Vi ansvarar inte för eventuella förseningar, fel eller skador som orsakas av omständigheter utanför vår kontroll, inklusive, men inte begränsat till, naturkatastrofer, krig, strejker, elavbrott eller fel i telekommunikation.

 9. Tillämplig Lag och Tvistlösning

  9.1 Dessa allmänna villkor regleras av svensk lag.

  9.2 Eventuella tvister som uppstår i samband med dessa villkor eller användningen av vår webbshop ska i första hand lösas genom förhandlingar mellan parterna. Om enighet inte kan nås ska tvisten avgöras av svensk domstol.

Vi rekommenderar att du noggrant läser och förstår dessa allmänna villkor innan du gör en beställning. Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Senast uppdaterad: [2023-11-23]